Let op: vanaf heden zijn wij niet meer beschikbaar als Sint en Piet maar een leuk, enthousiast duo van 2 Pieten
!

Wij zijn twee enthousiaste Pieten die u en uw (klein)kinderen graag een onvergetelijk Sinterklaasfeest komen bezorgen. We hebben beide een ruime (werk)ervaring met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De ene Piet werkt in de kinderopvang en de andere Piet werkt met autistische kinderen.

 

Het bezoek
Bij binnenkomst vinden we het leuk als de kinderen een liedje zingen en zullen we elk kind begroeten. We brengen de (door u gekochte) cadeautjes binnen en zullen een deel hiervan uitdelen. Ook is er de mogelijkheid voor kinderen die een tekening voor Sinterklaas hebben gemaakt of kinderen die een kunstje willen doen. Tussendoor zingen we liedjes en kunnen de kinderen een dansje doen met de Pieten. De cadeautjes graag duidelijk voorzien van naam! 
Ondanks deze beschrijving van ons bezoek is ieder bezoek weer uniek doordat we inspelen op de behoeften van de kinderen. Natuurlijk hebben de Pieten voldoende strooigoed bij zich voor alle kinderen. 
Heeft u nog speciale wensen voor het bezoek? Denk bv aan een complimentje voor de kinderen,  o.i.d. Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Werkgebied en kosten
Bij Ons Werkgebied ziet u in welke regio en plaatsen wij werkzaam zijn. Hier kunt u ook zien wat de kosten zijn voor een bezoek in uw plaats. Als uw plaats er niet bij staat kunt u contact met ons opnemen. Een bezoek duurt ca. 20 minuten en de kosten zijn inclusief voorbereiding, reiskosten en strooigoed. Natuurlijk is een langer bezoek ook mogelijk in overleg.  U betaalt het bezoek bij vertrek in een envelop aan een van de Pieten.

Contact
Wilt u meer informatie of onze Pieten gelijk reserveren? Vul dan bij Contact het formulier in. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.
Elke reservering wordt door ons via de mail bevestigd. Hierin vermelden wij nog eens de datum en tijd, bezoekduur en kosten.

Gastenboek
We zijn altijd erg benieuwd hoe u en uw kinderen ons bezoek hebben ervaren. We zouden het daarom leuk vinden als u een berichtje achter laat in ons Gastenboek ! Ook vinden we het erg leuk om foto's en filmpjes van onze bezoeken te ontvangen, deze kunt u mailen naar ons emailadres.

Graag tot ziens!